Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Facebook hesabınızı kapatmanın iki yöntemi bulunmakta. İlki hesabınızı dondurma, dondurulan hesap tekrar aktif edilene kadar kapalı kalıyor. Tekrar aktif edildiğinde ise tüm arkadaşlar, sayfalar ve uygulamalar geri geliyor.

İkincisi ise Facebook hesabını kalıcı olarak silme. Bu yöntemde ise hesabınız silindikten sonra hiçbir verinizi geri getiremiyorsunuz.

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Hesabınızın kalıcı olarak silinebilmesi için, silme talimatı verdikten sonraki 14 gün boyunca hesabınızda bir hareket olamaması gerekiyor, yani facebook hesabınıza 14 gün boyunca giriş yapmamalısınız.

Hesabınızda bir hareketlilik olmaması için tavsiyemiz Facebook hesabınıza bağlı tüm uygulamaların kaldırılması yönünde. Bunu yapmak için bu bağlantıya tıklayın ve uygulamalarınızı yöneteceğiniz sayafaya gidin. Bu sayafada hesabınıza bağlı tüm uygulamaları göreceksiniz, burada uygulamanın yanındaki çarpı işaretine basarak uygulamayı kaldırın.

Tüm uygulamalarınızı kaldırdıktan sonra bu bağlantıya tıklayın ve hesabınızı silme ekranına gidin. Burada şifrenizi ve doğrulama kodunu gireceksiniz, onay işlemi bittikten sonra hesabınız silinme sürecine girmiş olacak.

Bu süreç içinde (14 gün boyunca) hesabınıza giriş yapmamalısınız.

Kimler Neler Demiş?

  Subscribe  
Bildir